Inled en relation du tjänar på

Bjurfors skriver så i sin reklam. Jag tänker inte ge mig på att analysera om det är bra reklam. Däremor är jag nyfiken på om jag är ensam om att tänka att det är svårt att avgöra innan om man kommer “tjäna på” på en relation. Begreppet i sig skaver i mig. 

Jag har en del blinda fläckar som gör att jag ibland inte ger alla chansen. Det gör att jag har ganska få bra relationer. När jag orkar bry mig blir det bättre. Balansgången mellan att försöka eller att inte göra det är inte alltid enkel.

I morgon bitti har vi vår 3:e träff på Zoom. Vi är några stycken som vill se vad som händer om vi orkar försöka. Om du är nyfiken på vad det betyder tycker jag att du ska skriva en kommentar eller skicka ett meddelande till mig. 

People Do^ är en community där vi hjälper varandra att göra saker. I en tid när många kämpar och vill mycket är det tydligt att ensam inte är stark. Vi behöver varandra om vi vill utvecklas och må bättre. Du behövs. 

👣

Photo credit: Austin Kleon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *