Don’t Look Up

Att skriva på Linkedin att man har ont är ungefär lika vanligt som att någon undrar om man behöver hjälp med någonting. 

Don’t Look Up. 

Att låtsas att allt är bra ger möjligen några fler likes, men jag tvivlar på att det är särskilt utvecklande. Att hjälpa varandra att utvecklas är däremot utvecklande. För alla. 

I går när vi sågs på Zoom blev det tydligt att vi inte behöver välja mellan att fokusera på oss själva och vår egen utveckling eller på att hjälpa varandra att utvecklas. Det är ingen raketforskning, men känslan att få vara tillsammans med likasinnade är kanske som att sitta i en egen raket och upptäcka att jag inte är ensam där ute.

Skicka ett meddelande om du vill veta mer. Jag kanske inte kan svara på varför du ska våga göra något annorlunda, men jag kan förmodligen skriva något om hur jag brukar tänka när jag inte är säker på vad jag ska göra.   

People Do^ är en community där vi hjälper varandra att göra saker. I en tid när många kämpar och vill mycket är det tydligt att ensam inte är stark. Vi behöver varandra om vi vill utvecklas och må bättre. Du behövs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *