Vem försöker jag lura? Varför skulle jag klara av att göra någonting överhuvudtaget? Jag?

Förr trodde jag att det var dåligt att tvivla. Det var innan jag förstod att alla gör det ibland. En del är rädda att erkänna att de tvivlar och jobbar hårt på att dölja det. För sig själva och andra. Jag vet inte vad det beror på. 

Numera har jag en annan relation till att inte veta saker. Om jag tänker mig ett bord där det finns plats för saker som jag vet är bra för mig, finns det en stol där tvivlet får sitta. Bredvid motståndet, kreativiteten och utvecklingen. 

I morgon har vi vår andra träff som jag tycker du ska vara med på om du inte är tvärsäker på att det inte är något för dig. 

People do^ är en community där vi hjälper varandra att göra saker. I en tid när många kämpar och vill mycket är det tydligt att ensam inte är stark. Vi behöver varandra om vi vill utvecklas och må bättre. Du behövs.  

Skicka ett meddelande om du vill vara med på Zoom kl 07.59 i morgon (4/1).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *